Testszerkezet helyreállító immunerősítő – MTVSS

A kezelés leírása

Az Access Consciousness  Bars- test kezelések hatékony hozzájárulások hogy egységközösségben, és egészséges testben élhess.

Access Bars kezelések az életterületeink változásához járulnak hozzá, amíg a test kezelések a test fájdalomintenzitásait oldják fel.

Melyik energia lenne hozzájárulás neked és a testednek?

DNS megújító, immunerősítő – MTVSS

– Energetikailag mindent helyre tesz, ahogy a test félreműködhet, a test visszarendezi magát úgy, ahogy működnie kellene.

– Feloldja a fájdalmat, szenvedést, betegséget és korlátokat teremtő minden dolgot.

– Felerősíti az immunrendszert a rák és más daganatos betegségeknél az immunrendszer erősítésével, hogy legyőzhesse a betegséget.

– Felerősíti a test fizikai erőlétét a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. Szeretnél 10-20 perc alatt elérni egy 90 perces normál edzés eredményét?

– Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek)

– RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít .  Az Access Consciousness egyik legerősebb, legdinamikusabb testenergiája!

Mire képes a tested, amit eddig még nem ismertél el?

Mit teremtene neked és a testednek ha választanád ezt a kezelést?  Mi az a csoda és változás, amit létrehozhatsz a sejtjeidben, a testedben és az életeben?

                     És milyen hozzájárulás és invitálás lehetek én neked ehhez? 


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu