Energia test harmonizálása kristályokkal és angyalokkal

Csakratisztítás és harmonizálás 

Tartsd karban az energiarendszered!

A csakrák olyan finom anyag energia központok, amelyen keresztül a testünkben az energia (Chi) áramlik. Ha ez az energia nem tud akadály nélkül a testünkben áramlani, a csakrák blokkolt állapotba kerülnek, és befolyásolják mind a lelki, mind a testi állapotunkat. Csakrákhoz tartoznak a testünkbe lévő belső elválasztású mirigyek, amelyek hormonokat termelnek, ezért nagyon fontos, hogy az energia áramlás ne legyen blokkolva. A keletkezett energiablokkokat több fajta módon oldhatjuk fel és hozhatjuk egyensúlyba a test  energiaáramlását. Egy energetikai probléma megoldása mindenképpen a csakrák tisztításával, majd a csakrákban folyó energiaáramlás helyreállításával történik.                

Különféle helyzetekben alkalmazható, és alternatívaként működik a szomorúság, a félelem, a stressz érzésének kezelésére, valamint az egészség és a jó közérzet javítására. A mindennapi negatív helyzetek a csakrák kiegyensúlyozatlanságát okozhatják. Ilyenkor kimozdulnak normál helyzetükből és megváltoztatják az energiaáramlást, ami rossz érzéseket vagy betegségeket okozhat.

A kristályok nagy hozzájárulások hogy magasabb szinten rezegj.

“Tudtátok, hogy a betegség egy alacsonyabb szintű rezgés? Tudtátok azt, hogy ha a sejtszerkezetetek magasabb szinten rezeg, akkor az alacsonyabb rezgésszintű betegség nem maradhat fenn és nem létezhet benne?”

Testünk energia központjainak állapota nagy mértékben befolyásolja testi és lelki egészségünket, emiatt nagyon fontos, hogy jó állapotban legyenek!

Sajnos gyakran vagy , hogy valamelyik csakránk alul- vagy túlműködik, ilyenkor szervezetünkben elváltozások, betegségek lépnek fel, mivel az adott csakrához tartozó szervek nem kapnak megfelelő energiát.

A CSAKRATERÁPIA pozitív hatással van a test és a lélek egészségének megőrzésére, különböző területeken hat. Ha alternatív terápiát keresel érzelmi egyensúlyod növelésére és közérzeted javítására, ez jó megoldás lehet.

Minden csakrádat egy hozzátartozó ásvánnyal és angyali energiával harmonizálom, egész kezelés alatt angyali zene szól.

Csákra harmonizáló  kezelésre várlak:  Tel: 0630/9005138    

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6