doTERRA termékek

Do TERRA

      visszahozza a természet erejét az otthonainkba.
Mit kell tudni a doTERRA illóolajokról (Magyar)

doTERRA illóolajokról, vásárlás, használat:    Brunáckiné Marika 
 Tel:06-309005138            https://www.mydoterra.com/ignacnebrunacki/
Prevenció, egészség helyreállítás, egészség megőrzés a lehető legtisztább olajok által.
ON GUARD® – VÉDŐ KEVERÉK
Az On Guard az egyedülálló aromájával az immunrendszer támogatására készült. Vadnarancsot, szegfűszeget, fahéjat, eukaliptuszt és rozmaring illóolajokat tartalmaz, hatékony alternatívát kínál a szintetikus anyagokat tartalmazó készítményekkel szemben. Egyedülálló aromájával az egyik legsokoldalúbban használt olaj.
Eukaliptusz
Az eukaliptusz számos hatékony összetevőjének köszönhetően kulcsfontosságú alkotója a köhögés elleni és torok gyógyszereknek, valamint a mellkas kenőcsöknek. nyugtató és tisztító tulajdonságai miatt, valamint a légzés könnyítésére. • Segíti a tiszta légzést • Támogatja az általános egészséges légzőszervet • Enyhíti a fáradt, fájó izmokat
Légzőszervi keverék (doTERRA Air)
LÉGZŐSZERVET TÁMOGATÓ KEVERÉK
A keverék babérlevelet, borsmentát, eukaliptuszt, teafát, citromot, raven sara-t és kardámom-t tartalmaz *Tisztán tartja a légutakat és jó állapotban tartja a légzést *Elősegíti az általános egészséges légzőszervi működést.

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6