Látás helyreállítás, Correcting Vision

A kezelés leírása

       Látás helyreállítása – Correcting Vision

Egy kezelés ahol nem szikével, hanem energiával dolgozunk!

Mindazt, amit a világból felfogunk, nagy részt a látáson keresztül észleljük. Sok mindent nem szívesen látunk meg, nem akarunk észre venni, mintegy arra utasítva ezzel a szemünket, hogy ne lássa tisztán a minket körülvevő külső és belső világot, vagy ne vegyen észre . A Látás helyreállítás sokkal tágabb térben dolgozik, mint gondolnánk. A fizikai szinten is és azt meghaladva a nem kívánatos látványhoz kapcsolódó érzelmi emlékeket, és akár a jelen nehézségeit – mire nem tudok, akarok ránézni? – feloldja, kitisztítja a sejtekből, és az érzelmi szintekről.

Működhet még a fül betegségeire és a homlok , arcüreg gyulladásoknál . Szemüveget, kontaktlencsét viselőknek akinek fáradékony, vagy könnyezik a szeme, illetve száraz allergiás szem, és/vagy orrfolyás problémánál fényérzékenységnél migréneseknél, fejfájósoknál. S amikor a test kéri .

Hány nézőponttal és hitrendszerrel korlátozod a tisztánlátásodat és az éleslátásodat?

Mi az ami nagyszerűbb itt Nekem amit nem vagyok hajlandó tudni és látni ?


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu