Áramkörök

A kezelés leírása

A testet ért trauma, krónikus betegségek, műtét utáni áramkör helyreállítására alkalmazható.
Amikor a testeden szenvedtél el traumát ilyen lehet egy vágás, műtét, egy idegi sérülés, az áramkör megszakadást okoz. Áramkörök futnak a testedben, és amikor abban rövidzárlat keletkezik, akkor a nem aktivált áramkörök problémákat okozhatnak, és ez nem engedi a gyógyulást. A betegségek krónikussá alakulhatnak. A kezelés során helyreáll az áramkörök működése, visszaáll a test energiarendszere.

Hány áramkör van a testedben, ami fenntartja a nehézségeket, amit jelenleg tapasztalsz? A kezelés során helyreállítjuk az áramkörök működését, visszaállítjuk a test energiarendszerét. El tudod képzelni, mi minden indulhat be az életedben az áramkörök aktiválásával?   A Bar-ok futtatása, az Áramkörök és a Háromszoros sorozat rendszerek együttes alkalmazása óriási hatással van az autistákra, a figyelemzavarosokra, a rögeszmésekre és más krónikus betegségekre.


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu