Sejtmemória

A kezelés leírása

SEJTMEMÓRIA testkezelés — a sejtekbe zárt traumák, sérülések, műtéti hegek, csonttörések oldása.
Trauma ért? Eltört valamid? Műtét után vagy? Ez a kezelés feloldja a traumát, a sejtszinten, igy aztán visszatér a természetes állapotába igen gyorsan a test – ami a gyógyulás. Hihetetlenül dinamikus, gyors folyamat, testi-fizikai változás, regenerálódás, látványos eredmények születnek.
Ha valami trauma ért bennünket, ami akár gyerekkori és lehet, hogy már nem is emlékszünk rá, – például elestünk, eltört valamink, megműtöttek, vagy állandóan fáj valami a testünkben – , akkor a Sejtmemória kezelés nagy segítségünkre lehet, mert feloldja a sejtjeinkben tárolt traumát és beindítja a gyógyulást testi és lelki szinten is! A kezeléssel hegeket, sebeket és fájó pontokat is kezelhetünk.

☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu