ACCESS BMM (Biomimetikus Mimikri) Testkezelés

A kezelés leírása

Biomimetikus Mimikri – energetikai testkezelés

Hányszor vetted észre, hogy ugyan azokat a köröket futod, mint a szüleid? Gondoltál már arra, hogy talán nem is a saját életedet éled?

Mimikri : Amikor egy élőlény felveszi ,vagy utánozza egy másik élőlény ,vagy környezet mintáit és színeit külalakját szagát viselkedéseit , mozgásait , teremtéseit . Te mit és kit  utánzol? Megszerettél volna érteni valamit vagy valakit ?

Ez a kezelés feloldja az összegyűjtött utánzásokat, megfelelni akarást, elvárásfóbiát, és más nehézségeket. Mi lenne ha nem kellene mások útját, álmait ,életeit élned ?
Ez egy testkezelés, aminek a használatával feloldódnak a szülői, családi, iskolai, társadalmi elvárások mintázatai, nehézségei, és ezekre adott eddigi reakcióid, válaszaid.
Ki az, akinek utánozod a képességeit, betegségeit pénzügyi helyzetét? A kezelés ezeket a mintákat oldja ki a testből, hogy szabad választásból teremthesd az életedet és a testedet, nem pedig a lemásolt minták alapján. Mi lehetséges a másolt minták világán túl? Kíváncsi vagy mi lehetséges ezen túl?

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, elég volt a felesleges körökből.

Tel: 06-309005138

“Amikor hajlandó vagy egyre inkább a tudatosság által működni, elkezded kinyitni az ajtóidat a gyógyulás felé.” Gary Douglas


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu