Anaphilaktikus sokk és mélylazítás

A kezelés leírása

Túlterhelt és kimerült, vagy feszes izmokra, de bármilyen izomcsomó „lazítására”
Sokszor érezzük mintha lemerevednénk és nehézkes lenne tovább lépni, akár csak egy helyzetből, szituációból, akár mert a testünkben valami furcsaság van.

Túlterheltség? Kimerültség? Túlhajszoltság? Legyen szó fizikai terheltségről, kimerülésről vagy szellemiről. Egy könnyed, lazítós testkezelés. Lazítás a négyzeten.

Ha szeretnél ezeken a helyzeteken könnyen változtatni és egy álltalános lazaságot, könnyedséget az életedbe, akkor ez a testkezelés neked szól.

Mi lenne, ha egy könnyed kezelés során megszabadulhatnál attól a sokktól, amelyet a tested az extrém igénybevétel során elszenvedett?

Kiszeretnéd próbálni a kezelést ,könnyedséget szeretnél megélni a testeddel keress bátran : Kérj időpontot most: Tel:06-309005138


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu