Antalgiás árnyak

A kezelés leírása

Fájdalom miatti testtartás megváltoztatása – Antalgiás Árnyak
A testben lévő fájdalmak oldására alkalmas ez az Access kezelés.
Amikor a fájdalmat érzékeljük a testünkben, hogy annak kiküszöbölésére megváltoztatjuk a testtartásunkat, járásunkat akkor ezt a testkezelést érdemes futtatni.
Lehet ez a születés óta jelen lévő fájdalom is. Amikor semmi nem utal a fájdalomra, de mégis érzékeljük, a test reagálhat erre a kezelésre. Nemcsak a testben lévő fájdalmakat oldja, hanem az élet azon területeiben is változást hoz, ahol kizárunk, elzárkózunk, elkerülünk, amit fájdalomként élünk meg, és zárunk a testünkbe. Az antalgiás árnyak kitisztítják más időkből, térből, dimenziókból, és valóságokból azokat a fájdalmakat, amik eltorzítják a testet és fájdalmat okoznak.

☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu