FaceLift

Access Consciousness® Facelift – Energetikai                                     Ránctalanítás

Access Consciousness - The Energetic Facelift

A Facelift energetikai ránctalanítás, kívül belül a teljes testben nem csak az arcon. Átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt.

Hogy engedhetnéd el az összes korlátozó nézőpontodat, hogy a testednek öregedni kell? Ha az a nézőpontod hogy öreg vagy ,akkor igazad lesz . Mi más lehetséges még ?

Mi is az Access Facelift®?

Az Energetikai FACELIFT egy csodálatos, kellemes módja arcunk megfiatalításának, vitazilálásának és az öregedés jeleinek visszafordításának. A dekoltázson, nyakon, arcon és fejen, végzett technika, amely nem csak az arcra, és a kezelt felületekre, hanem a test egészére is hat! A közel 60 energiaminőség jótékony hatással van az immunrendszerre, kötőszövetek rugalmasságára, megújulásra, regenerálódására.

Nemcsak a kisugárzásunk növekszik nagy mértékben, hanem egészségügyi “problémáink” is felszámolódhatnak. (Például laza méhszalagok, toka, pajzsmirigy /alul ,túlműködésnél , narancsbőr kezelése).

Testen alkalmazva a hasi zsírpárnák feloldásában is segít. Hegek, foltok és ráncok halványodás, eltűnését tapasztaljuk a folyamatos kezelések során. A kezelés azonban nem csak a ráncok eltüntetéséről szól. Rengeteg oldási folyamat fut a háttérben a kezelés közben, hiszen a ráncaink a fáradtság az elöregedés mögött rengeteg hitrendszer, érzelmi sérül a testünk helytelen működése áll. Ezeket mind tisztítja a kezelés.

Az Access Consciousness® Facelift Energetikai Ránctalanítás kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban, kozmetikai szalonokban. Az eredmények, amiket tapasztaltunk, lenyűgözőek. Nem csupán az arc válik simábbá és ránctalanabbá, de a test minden sejtjére hatással van.

2017. február 17-18-19-én Vladica Djordjevic  3 napos testtanfolyamán ( 3 day Body Class) Budapesten. Ennek a tanfolyamnak az elvégzése előfeltétele annak hogy a több mint 50 féle Access testkezelés közül a hozzánk forduló klienseknek bármelyiket adhassuk.. a Facelift-et is!

Megengednéd magadnak, hogy ne az öregedést, korosodást, és ráncokat válaszd, hanem a fiatalságot?

                  

 

                      Kezelésre várlak!         Brunáckiné Marika         

                         Bejelentkezés TEl: 06- 30/ 9005138

Az ACCESS CONSCIOUSNESS Kezelései, Energetikai Kiegyensúlyozó Technikái  nem helyettesítenek semmilyen orvosi eljárást, nem alkalmasak semmilyen  betegség, vagy egészségügyi probléma gyógyítására, ugyanakkor hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Tudatossági szinted emelkedésével a  problémák enyhüljenek, esetleg ki is oldódjanak.

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6