Kristálygyógyászat

Kristálygyógyászat

Mindenkinek megvan a maga gyógyító köve, amellyel megelőzheti vagy orvosolhatja problémáit. 💎 KRISTÁLYOK HATÁSA 💎       

Minden kőzet egy rá jellemző frekvenciát bocsát ki magából. Ahogyan az emberi szervek is egy rá jellemző különböző frekvenciájú rezgéstartományban működnek. Ha az energiarendszerünk rezgése eltér az eredetitől (egészségtől) akkor kialakul a diszharmónia – rossz közérzet – fáradság –    lehangoltság – betegség.    A kvarckristályokkal az eredeti egészséges rezgésszint helyreállítható.  A kristályok nem közvetlenül teszik rendbe a fizikai testet, hanem az ember energetikai rendszerének helyreállításában és fenntartásában segítenek. A diszharmonikus energiát átállítják harmonikus rezgésekké. A betegség-diszharmónia nem azonnal mutatkozik a fizikai testben. Először az aurában jelentkezik , majd ezt követően íródik rá a testre, amihez időre van szükség. testben jelentkező eltérés- fájdalom, hiba nem a test problémája. Ahhoz, hogy a hibát megtaláljuk szükség van segítőre/ segítőkre, akik kijavítják, orvosolják a problémát attól a ponttól kiindulva, ahonnan elindult. 

Az ásványok rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek.

Feloldják érzelmi gátjainkat, rossz beidegződéseinket, harmonizálják lelkiállapotunkat, segítenek tudatosítani vágyainkat és azokat a lehető leghamarabb életünkbe vonzani.

    💎Személyre szabott egyedi ásvány karkötőket megrendelésre készítek.  A karkötőket születési adataid alapján készítem el 💎         

     

Karkötőt megtisztítva és arkangyali energiákkal feltöltve kapod. Az alapprogram   mellett az Arkangyalok segítő, támogató energiáit közvetíti. Minden karkötő amit készítek egyedi, minőségi ,magas rezgésű  ásványokat tartalmaznak.

 

                Kérdés esetén keress bátran!  TEl: 06-30-9005138

A kristályok beindítják az öngyógyító folyamatokat, csökkentik a stresszt, fájdalmat csillapítanak, blokkokat oldanak, de nem helyettesítik az orvost.  A kristályok a lélekre, szellemre ható energiájukkal tudnak hatni a test betegségeire. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát. (A Btk. 187. törvény módosítása nyomán erre fel kell hívnunk figyelmét.)

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6