Az Access Bars kezelés pozitív hatásai

MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. 

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé. 

 csökkenhet az életedben a stressz

– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkjaid

– emelkedik a tudatossági szinted

– javulhat egészségi állapotod

– gondolkodásod kisimul

– kapcsolataid gyógyulhatnak

– reggelente kipihentebben ébredhetsz

– a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja

– képessé válsz a be- és elfogadásra

– egyre több és több lehetőséget kapsz egy boldogabb és teljesebb életre

A kezelések időtartama kb. 1-1,5 óra, gyermekek esetében  (életkortól függően) maximum 0,5-1 óra.

A Bars® lehetővé teszi, hogy örömteli, könnyed változásokat tudj létrehozni. Megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy lehetetlen… Ha választanád, kíváncsisággal várlak…

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. És mi más lehetséges még?

 

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6