Mi az Access Consciousness®?

Az Access Consciousness-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.

Az Access Consciousness® olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébred a lehetőségekre, a több választásra és az örömtelibb életre.

Az Access Consciousness® ahhoz nyújt segítséget, hogy (f)elismerd magadat mint végtelen lényt, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el alakítani az életedet túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Végtelen lényként úgy működsz, mint végtelen észlelés, tudás, létezés és befogadás. Mint végtelen lény, minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy.

Véges lényként hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések és érzelmek irányítsanak. Az Access Consciuosness® segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől. Amikor a végesség irányít minket, akkor kis választásokat hozunk, és korlátozott lehetőségekből indulunk ki.

Hogyan lehetne másként élni, mint eddig?

Mi lenne, ha most minden megváltozna?

Az Access Consciuosness® könnyen elsajátítható szóbeli technikákat és egyszerű eszközöket használ, hogy éppen olyan mértékű változások történjenek, amelyeket szívesen választanál. Az egyik fontos eszköze: válaszok keresése helyett a kérdés feltevés.

A kérdés hatalmat ad, a válasz elveszi azt.

A kérdések elősegítik, hogy olyan tudatosságra tegyünk szert, melynek segítségével minden képzeletet felülmúló életet teremthetünk magunknak.

Mi lenne, ha Te is könnyedén teremtenél magadnak bármit — olyat is, amit most még el sem tudsz képzelni?

“A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni. Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd: döntő szereped van a világ lehetőségeiben?”

(Gary Douglas)

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6