Access Facelift Energetikai Ránctalanítás

A kezelés leírása

Az Access Facelift , kellemes, könnyed érintésű kézrátételes módszer, amely érzetre is magával ragadó, és alkalmas arra, hogy

· emelje és ébressze az arcot

· simává és feszessé tegye a bőrt

· visszafordítsa a korosodás megjelenő tüneteit

· oldja a stresszt..

Az Acces Facelift energetikailag táplálja az egész szervezetet, megadva a lehetőséget, hogy a lehető legjobban érezze magát . Hozzájárul, hogy egyre kitűnőbbnek, fiatalabbnak tűnj… A kezelés alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz. Az egész testen érezhető a kezelés hatása.

Közel 28 féle különböző energiát használ, mely áttranszformálja, újra strukturálja és újrateremti a testedet sejtszinten.
Átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt.


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu