Párkapcsolat, kapcsolatok, szexualitás, blokkjainak oldása generatív szexuális energia helyreállítása

A kezelés leírása

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához
és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása.
A tápláló szexuális energia helyreállítása kezelés energiája hozzásegít, hogy olyan személyeket teremts az életedbe, akik táplálóak a számodra. Akikkel kölcsönös hozzájárulás vagytok egymás számára. Akik nem csak képesek adni, hanem hajlandóak is, emellett inspirálnak és felerősítik a kreativitásodat.
A kezelés alatt két különböző energiával találkozol:
A testkezelés egyrészt feloldja a mágneses vonzódást, ami arra ösztönzi a testünket, hogy olyanokhoz vonzódik, akik nem táplálóak és törődőek számunkra.
Másrészt a generatív szexuális energia helyreállítása azokat a tápláló gyógyító szexuális energiákat állítja helyre, amiket kizártunk a mágneses vonzódás korlátozásaival.
Miben segíthet?
• Szexuális blokkok, gátak oldása
• Több életerő, életöröm megélése
• Női-férfi minőségek helyreállítása
• Ha folyamatosan nem működő kapcsolatokban találod magad, mégis újra és újra azt választod
– szexuális és párkapcsolati blokkok oldása
Ez a kezelés segít semlegesíteni azokat a (pár)kapcsolati és szexuális mintákat amelyeket a velünk bármikor is történt traumák hatására döntésből, számításból, ítélkezésből és következtetésből hoztunk, s amelyek még mindig befolyással bírnak a mostani (pár)kapcsolatainkra, szexuális életünkre.
Kész vagy-e választani valóban tápláló kapcsolatot, olyat, amely táplálja   
                                               a lényedet, az életedet?                 


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu