Számmisztika

Mire szolgál a számmisztika?

Számmisztika első sorban az önmagunk megismerését segíti.

Nagyon hatékony segítség az Önismeret és a tudatos fejlődés útján.

Ennek ismerete könnyebbé teszi bárki az életét. Ha tisztában vagyunk feladatokkal, lehetőségeinkkel, erősségeinkkel, gyengeségeinkkel, az az önismeretre teszünk szert , úgy könnyebben megértjük, elfogadjuk önmagunkat. Eljön az az idő mindenki életében, amikor elkezdi, kutatni, hogy ki is, mi is miért működik így vagy úgy.

A Neurológia -Számmisztikai elemzés egy életre szól, megmutatja jelen életedre vonatkozóan, hogy milyen nehézségeket kell leküzdeni és melyek az erősségei. Milyen támogató energiák vannak jelen a születési képletedben. A lélek mielőtt leszületik, tudatosan megtervezi mi lesz az életfeladata! A számmisztika értelmében nagyon fontos a sorsszám. Amikor a számaidat megismered, elfogadhatóvá válik a családi életed, a párkapcsolatod, a munkahelyi viszonyaid. Szembesülni tudsz önmagaddal, és a feladatoddal.

A Neurológiai /Számmisztikai /elemzésed tartalmazza :

  • Az elemzés alkalmával megtudhatod /sorsszám, sorsmisszió számod / milyen feladattal születtél, mik a tanulandó feladatok, mik az erő számaid.
  • Mik a többlet számaid ,amik feszültséget okozhatnak és kibillenthetnek az egyensúlyodból.
  • Tartalmazza a neved elemzését is .A neved kódolt üzenetet hordoz !
  • Az elemzés tartalmazza az aktuális és a következő személyes évvel kapcsolatos előrejelzést is.
  • Megnézzük melyik angyal segít a születési képleted alapján / Arkangyal Tarot -Arkangyalok ereje tarot /
  • Az elemzés leginkább személyesen történik, de van lehetőség -Skye-on, messengeren is! Személyre szóló elemzést szeretnél?   
  •            Tel:06-30-900-5138

       Töltsd ki az oldal alján található űrlapot és jelentkezz kényelmesen időpontért!

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6