Theta Healing

A Theta Healing ® egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, mely fizikai, lelki és szellemi gyógyulást hoz létre.
Honnan ered a Theta Healing?
theta healing vianna stibal

1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibal-nél súlyos rákot diagnosztizáltak.

Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások.
A módszer alapja az, hogy testünk képes az öngyógyításra, a Teremtő segítségével.
Bár Vianna eredetileg a gyógyításra alkalmazta, de nem csak betegségeket lehet elengedni általa. Egy egészséges embernek is rengeteg gátló hitrendszere lehet, az élet más területein, mint anyagi helyzet, párkapcsolat, munkahely, tanulás. Mivel a metodika ugyanaz, mint a betegségek esetében, ezért kiválóan lehet alkalmazni a Thétát bármilyen problémára, ami az életünkben felmerül.
A Theta Healing® technikát több mint 100 országban alkalmazzák világszerte. Indiában egyes megyékben az oktatás része, de használják magánklinikákon pl. Japánban és Olaszországban, illetve számos vállalkozásban és multinacionális cégeknél is.
ThetaHealing® technika hatékony, egyszerű és gyors, más módszerekkel vagy akár a hagyományos orvoslással is együtt alkalmazható.
Vianna Stibal a Theta healing alapítója
“Ahhoz, hogy olyan életet teremts magadnak amilyet szeretnél, ki kell cserélned, át kell programozni azokat a téves hit rendszereket amelyek akadályozzák a boldogságod. “
/ Vianna Stibal a Thetahealing alapítója/
Ezeknek az akadályozó hitrendszereknek a gyengéd kioldásában tudok a segítségére lenni a Théta Healing konzultációimmal.

theta agyhullámok tudatos elme tudattalan elme

 

A tudatalatti érzéseink, hitrendszereink 90%-ban befolyásolják az életünket ezért nem mindegy, hogy mik is ezek!

 

Theta állapotban megnyílik a tudatalattink, így könnyen hozzáférhetünk a tudatalatti hit rendszereinkhez, amik gátolhatnak az adott területen.

Az egyik legfontosabb tényező, hogy mindent a Teremtő síkján keresztül kérünk, a tiszta Forrásból, a feltétel nélküli szeretet teréből !

A tudatalatti hit rendszereinket négy szinten tároljuk:  alap, genetikai, lelki és történelmi szinten.                       

theta hullámok

Az elengedések, törlések, majd a kívánt változást elősegítő u.n. letöltések is mind a négy szinten megtörténnek, így nem épülnek vissza.

A technikát ásásnak hívják, a tudatalattiban megkeressük a probléma gyökerét és kidolgozzuk. A konzultáció egyéni elbeszélgetést követően történik, közös meditációval.

Segítek megtalálni és “meggyógyítani ” az adott üggyel kapcsolatos félelmeket, fájdalmakat.

Ha megszüntettük a korlátozó hitrendszereket kvantum szinten, akkor megszűnnek a korlátozó gátak a durva fizikai síkon is, így már nincs, ami útját állná az egészségnek, bőségnek, boldogságnak!

Ha életed bármely területén elakadás van, és szeretnél ezen változtatni, akkor segítek Neked ! A ThetaHealing-el könnyedén, finoman és gyorsan elérheted mindazt, amit szeretnél.

Hívj vagy írj ! Jelentkezz most !  Tel: 06-/309005138

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot és foglalj időpontot könnyedén!

                   Brunáckiné Marika   Theta Healing konzulens   

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6