Stresszoldás és kineziológia

Stresszoldás-kineziológia

Kineziológia Magyarországon 1997 óta a természetgyógyászathoz tartozó hivatalosan elismert szakma. A One Brain kineziológia három az egyben koncepciója (Three In One Concepts) a Test, a Tudat és a Lélek összekapcsolódását jelenti.

A módszer minden szinten kiegyensúlyozza a pácienst, különösen hatékony az érzelmi stressz oldásában. Mindenkit érnek negatív hatások, traumák élete során.  Ezeket nem mindig tudjuk feldolgozni. A fel nem dolgozott stresszek elraktározódnak, felhalmozódnak, és valamilyen testi vagy lelki tünet formájában hívják fel magukra a figyelmet.

 Miben segít a kineziológia?

 • ha nincs elég önbizalma, önértékelési zavarai vannak
 • ha szeretne múltbeli érzelmi sérüléseitől megszabadulni
 • ha kapcsolataiban problémák merültek fel
 • ha beilleszkedési nehézségei vannak
 • ha munkahelyi, családi konfliktusai vannak
 • ha rosszul alszik, alvászavarai vannak
 • ha változással és változtatással kapcsolatos félelmei vannak
 • kommunikációs problémák esetén
 • ha félelmek, fóbiák gyötrik
 • ha tartósan rossz a hangulata
 • fizikai és lelki traumák után
 • veszteségek feldolgozásában
 • tanulási nehézségek esetén
 • ha szeretné képességeit a látás, hallás, írás, olvasás, kommunikáció területén fejleszteni.

A kineziológia módszere az izomteszt, amelyet az alkarokra gyakorolt enyhe nyomással végzünk. Az oldás legelején „betanítjuk” az izmokat, elvégzünk néhány előtesztet, melyek által pontos válaszokat fogunk kapni a kezelés folyamán. Majd ezt követően belekezdünk a tényleges oldásba.

Meghatározzuk a probléma jelenben fennálló érzelmi hátterét, és ha szükséges, elvégzünk néhány korrekciót (néhány könnyen elvégezhető gyakorlat) annak érdekében, hogy utána megbízhatóan tudjuk folytatni az oldást a kliens múltjában. A problémáink gyökere minden esetben a múltunkban vannak. 

Sokszor egészen fogantatásig kell visszamenni, de előfordul, hogy generációkon keresztül visszanyúló ügyről van szó, hiszen a sejtmemóriánk egészen 7. generációig visszamenően emlékezik. Miután kiteszteltük az okozó kort, azt az életkort, amely a legnagyobb kihatással van a jelen problémára, hozzátesztelünk még pár fontos információt, hogy az akkor történt esemény beazonosítható legyen.

Majd speciális technikákat alkalmazva oldjuk a stresszt okozó eseményt, illetve, ha szükséges, korrekciókat végzünk annak érdekében, hogy a múltbéli trauma 100%-ban oldódjon. Ezt követően a klienst visszahozzuk a jelenbe és az izomteszt segítségével ellenőrizzük, hogy az ügyön megváltozott-e a negatív érzelmi töltet.

A cél, hogy a negatívérzelmi töltet 0% legyen, a pozitív töltet viszont 100%.Az oldást minden esetben a jelenben fejezzük be, de csak akkor, ha a pozitív töltet 100% és nem marad semmilyen negatív stressz az ügyön.

Fontos megjegyezni, hogy az oldás során a kliens mindvégig tudatos marad, nem kerül hipnózis állapotába, a kineziológia nem erről szól.

Azt is fontos tudni, hogy mindenki a saját életéért vállal felelősséget, így a kineziológus sem a kliens helyett oldja meg a problémát, csak vezeti őt az oldás során és segíti, hogy a kliens önmaga találja meg a megoldást problémájára.

Ezen felismerések birtokában a kliens feladata és felelőssége, hogy elinduljon a gyógyulás, változás irányába.

Kezelésre várlak! Tel: 06-30- 900-5138

 E-mail cím:  info@csodasteremtes.hu

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6