DXN Termékek / Ganodermás kávé

Igyon jótékony hatású ganodermás kávét, próbálja ki a DXN termékeit és élvezze a különbséget!

Miért DXN kávé?

  • Megszünteti a szövetek elsavasodását.
  • Élénkíti a vérkeringést.
  • Stimulálja az immunrendszert.
  • Antioxidánsokat tartalmaz.Hangulatjavító hatása van.
  • Emeli az energia szintet.
  • Csökkenti a fáradság érzést.

Hangulatjavító hatása van. Emeli az energia szintet. csökkenti a fáradság érzést.

GANODERMA

Arabika kávé ganoderma kivonattal!

Kiváló antidepresszáns, és hatékonyan növeli a teljesítményt.

DXN termék/ Cordyceps kapszula

A DXN Cordyceps kapszula 100%-ban tartalmaz Cordyceps sinensis-t. Bőségesen tartalmaz tápanyagokat és olyan bioaktív vegyületeket, mint a kordicepsav, a kordicepin, az aminosav, a glutaminsav, poliszacharidok, B12-vitamin stb.

A DXN A Cordyceps-et évszázadok óta alkalmazzák Kínában, és az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására, a legyengült szervezet energizálására, valamint az idegrendszer tonizálására.

Fokozza az ellenállást a fáradtsággal szemben, növeli a sport-teljesítményt. Kiegyensúlyozza a lelki állapotot, csökkenti a stressz indukálta feszültséget, és depresszió esetén is hatásosnak bizonyult.

Javítja a koncentrációt, a tanulási és az emlékezési képességet. A Cordyceps sinensist anti-stressz és anti-aging (öregedés ellenes) gombának is tartják.

A Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) erősíti az immunrendszert és vitalizál, ugyanis a sejtekben lévő mitokondriumokban – ahol az energiatermelés zajlik – növeli az energiaszintet.

Fokozza a szervezet oxigénellátását, javítja a vérkeringést, ezzel segítve, hogy az oxigén és a tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részére.

DXN termékeit -Érdemes kipróbálni!

Itt beszerezheted:

06-30-900-5138

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6