Az idegek generálása, vitalitásának helyreállítása

A kezelés leírása

Ez az Access® testkezelés segít az idegrendszeri eredetű problémák kezelésében, az idegi sérülések helyreállításában. Idegeskedésekre, idegrendszeri gyengeségre is kiválóan alkalmazható

Nem csak idegeskedésre, kopaszodás ellen is eredményes. Gyakran vagy ideges, feszült, stresszes? Milyen testi tüneteket élsz meg ilyenkor? Remeg, fáj a gyomrod, bénult, tehetetlen vagy? Kiabálsz, dühöngsz? Kihullik a hajad? Milyen nehézségeket, betegségeket okoz ez az életedben?

Semmi nem marad nyomtalanul, testünk megőriz mindent, ami történik velünk. Kezeléskor kitisztítjuk a testbe zárt idegességet, feszültséget, és mindazt, amit a stressz okozott. Oldjuk a hozzá kapcsolódó mintákat, hitrendszereket, nézőpontokat, hogy ismét nyugodt, kiegyensúlyozott lehess.

Mire képes a tested, amit eddig még nem ismertél el?

Mit teremtene neked és a testednek ha választanád ezt a kezelést?

Mennyi könnyedséget, örömöt élhetsz meg, ha eltűnik a stressz az életedből.

Ha választod ezt a testkezelést, várlak szeretettel!


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu