Allergia, autoimmun, ellenállások feloldása

A kezelés leírása

Te szoktál a testedre odafigyelni?  Meghallod mit akar üzenni neked?

Mi kellene ahhoz, hogy egészséges, és tudatosabb, könnyedebb kapcsolatod legyen a testeddel? A kezelések több szinten hatnak, testre-lélekre-tudatra.

Amikor van valami ebben a valóságban, aminek ellenállunk, sokszor allergiás reakciókat teremtünk a testünkben.

Ez a testkezelés teljesen másképpen működik, mint amit eddig ismertünk az allergiás reakciók  “gyógyításával” kapcsolatban. Ugyanis nem elnyomja a tüneteket, hanem feloldja azt, ami okozza
Az allergiás megbetegedések alapját a szervezet túlérzékenysége és erős védekezési reakciói képezik olyan anyagokkal szemben, melyek más emberek számára ártalmatlanok.

Mennyi hitrendszerrel akadályozzuk a változást, és hozunk létre valamilyen allergiás tünetet, csak hogy ne kelljen szembenézni azzal, ami nem működik az életünkben.

 

Az allergia legtöbbször olyan reakció, amikor ellene mész a valóságnak, amikor távol akarsz tartani magadtól embereket és helyzeteket.

Mire éber a tested, amikor allergiás tünetekkel jelez?

Hol szükséges több nyitottság, éberség és befogadás?

Az allergia általában mély intoleranciát, türelmetlenséget jelez, néha az életben való teljes részvételtől való félelmet tükrözi. Ez a kezelés az ellenállás és védekezés allergiás tüneteinek feloldásán kívül segíthet az autoimmun betegségeknél, mellékvese problémáknál és hatásos lehet ízületi gyulladásoknál is.

Ellene mész ennek a valóságnak? Távol akarsz tartani magadtól embereket és helyzeteket?  Mit tud a tested ? milyen képességek vannak mögötte ?
Mi az a gondolat, érzelem, hitrendszer amit a testedbe szilárdítottál ,amivel létrehozod az ellenállást, reakciót, allergiát, autoimmun folyamatokat amit választasz ? Mi az ami ellenállást okoz benned, és a tested is belefeszül az ellenállásba?

Kiszeretnéd próbálni a kezelést ,könnyedséget szeretnél megélni a testeddel keress bátran :  Tel:06-309005138


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu