A Földdel való egységközösség helyreállítása

A kezelés leírása

 

A Földdel való egységközösség helyreállítása, az egyike a  Access Consciousness testkezelés energiáknak.

Az Access-ben több, mint 50 féle kézrátételes kezelés van, amik különböző témaköröket tudnak feloldani a testünkben.
Minden problémát a testünkbe zárunk, így tudnak kialakulni különböző betegségek, izom fájdalmak, merevség, látás problémák.
Az energetikai kezelés arra ösztönzik a tested, hogy aktiválja a saját öngyógyító folyamatait.
Föld🌎 rezgése folyamatosan emelkedik. Ennek köszönhető az is, hogy annyi érzelmi sérülés tör föl a semmiből. Testi fájdalmak, szokatlan érzetek jönnek felszínre. A testünk jelzi, hogy elakadás van. A Földdel való egységközösség helyreállítása, az egyike a  Access Consciousness testkezelés energiáknak.
Segíthet :
– egyensúlyzavarral küszködőknek,
– idegrendszeri problémáknál
– derékfájásnál
– csípő, láb, térd, boka, talp problémáknál

Milyen lenne az életed, ha újra egységben lennél önmagaddal, a földdel? Milyen hozzájárulás lehetünk mi a Földnek és milyen hozzájárulást fogadhatunk be a Földtől?

A kezelés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Kiegészítő terápiaként javasolt a testi-lelki betegség energetikai, mentális blokkjainak oldására. Az Access testkezelései bioinformációs kézrátételes eljárások, melyek tudatosságot és választást adnak a változáshoz.


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu