Háromszoros sorozatrendszerek

A kezelés leírása

Beragadt érzelmi traumák oldására, sokk és trauma oldása, amelyek fizikai fájdalmat okoznak és folyamatosan visszatérnek.
Mint amikor egy mókuskerékben futsz, mindig körbe és körbe és mindig visszatérsz ugyanahhoz a problémához, arról beszélsz, és nem tudsz kilépni.
Háromszoros sorozatrendszerek – sokkal, traumatikus élményekkel kapcsolatos blokkok oldása (baleset, válás…)
Különösen hatékony ez a kezelés válásnál, vagy akár baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag, érzelmileg, hogy nem képesek túllépni rajta. Megszállottan beszélnek ugyanarról a témáról, folyamatosan visszatérnek ugyanahhoz a történethez.
Érzelmi traumáknál, amikor mindig ugyanolyan kapcsolatba megyünk bele, vagy ugyanolyan helyzetbe kerülünk a munkahelyen vagy ugyanolyan szituációkba kerülünk. Olyan mintha beragadna, térben, időben, dimenzióban, nem képes továbblépni, újból és újból visszatérnek rá.

☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu