Mi is az az Access Bars?!

Mi az Access Consciousness Bars?

Itt van néhány videó:

“Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből , nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. “- Gary Douglas

Szinte mindenkinek vannak olyan traumái, blokkjai, akadályai, amin dolgozik, de nem tud elengedni, tovább lépni. ezeknek a hatékony elengedésében segít  az Access Bars technika . Kipróbálhatod,  milyen az amikor tényleg felszabadulsz. A jó hír, hogy amit elengedünk, nem jön vissza többé.

Mik a Bárok?

32  pont a fejeden , aminek egy gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket, ha gyengéden megérintitek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/ be fogadásra. Ezek  a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat , amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

access bars pontokaccess bars fejkezelés

Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. És mi más is lehetséges még?

A tanfolyamon megtanulhatod a barok általi tisztulást, elengedést, és tanítok a befogadáshoz, teremtéshez is technikákat.

Dr. Jeffrey Fannin neurológus beszámolója az Access ® -ről: Dr. Jeffrey Fannin agykutató bemutatja Az Access Bars kezelés előtti és utáni agyi állapotot.
Review of Access Bars® by Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin

Gyere el egy ACCESS BARS® kezelésre, hogy több táplálást  és lehetőséget teremts az életednek!

„Amikor hajlandó vagy egyre inkább a tudatosság által működni, elkezded kinyitni az ajtóidat a gyógyulás felé.” Gary Douglas

„A BAR-jaid futtatása által el kezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül  rá többé a  jövőre , ahogy eddig. A BAR-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket jövőbeli lehetőségekre.” (Gary Douglas )

A kezelés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást.
Kiegészítő terápiaként javasolt a testi- lelki betegség energetikai ,mentális blokkjainak oldására. Az Access testkezelései bioinformációs kézrátételes eljárások, melyek tudatosságot és választást adnak a változáshoz .
Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6