Dimenziók Reciproka

A kezelés leírása

 

Nyak és hátfájásnál ,amikor becsavarodtál egy problémába.

Évek óta visszatérő problémáid vannak ? Be vagy ragadva, csavarodva helyzetekbe, rendszerekbe, szituációkba? Megoldod és valahogy újra szinte ugyanott, ugyanúgy  találod magad?

 

Amikor más dimenziók nézőpontjai hatnak Rád, a probléma forrása nem ebben a valóságban van. A betegséged, fájdalmaid viszont nagyon is valóságosak.

– nyak- és derékfájástól szenvedsz;
– a gerinc rugalmatlansága merevséget okoz;

– sok korlátozó tényező van jelen az életedben;

     – vannak dolgok, amiktől úgy tűnik, nem tudsz megszabadulni,  futod a köreidet,

 EZ A PROCESSZ NEKED LETT KITALÁLVA

Kitisztítanád-e a mindenhonnan összeszedett lerakódásokat a testedből és az életedből.

Tudtad, hogy a tested saját tudattal rendelkezik, és folyamatosan információt közvetít számodra? Hajlandó lennél hallgatni rá?

                           Kezelésre várlak:  Tel: 06-309005138   


☀️“Az Access® nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)


☀️Minden testkezelés kizárólag az érzelmi, lelki, mentális blokkokat, elakadásokat, hitrendszereket, nézőpontokat, dráma- trauma rendszereket, programokat oldja ki a testből, idegrendszerből, agyi idegpályákról, stresszmentesít, relaxál, théta – delta- gamma állapotban könnyedséget, örömöt generál és nem helyettesíti a szakszerű egészségügyi, orvosi ellátást.-

Összes Access kezelés


Foglalj időpontot a kezelésre!

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6

Email info@csodasteremtes.hu