Mindig HÁLÁVAL indítsd a napodat!

                          Miért jó hálásnak lenni?

A hálateltség egy csodálatos érzés, ami rendkívül sok területen tud hatni az életünkre, akár rövid, akár hosszú távon. A hála mindkét oldalán lenni kellemes érzés. Akár mi magunk érezzük más iránt, akár nekünk hálás valaki, jó érzéssel tölt el bennünket.

Növeli az önértékelést

Azok a személyek, akik gyakran éreznek hálát, elégedettebbek önmagukkal és az életben betöltött szerepükkel, magasabbnak életminőséget élnek meg. Hiszen ahelyett, hogy folyamatosan másokhoz hasonlítanák saját helyzetüket, azt nézik, hogy már mennyi mindenük megvan, és ezzel elégedettek.

Javítja a testi és mentális egészséget

Akikre jellemzőbb a gyakori hálaérzet, fizikailag  egészségesebbnek, fittebbnek vallják magukat, és betegségek esetén is kevesebb fájdalmat éreznek, kevésbé szenvednek a tünetektől. Ezen felül nyugodtabb alvás is jellemző rájuk, magasabb az alvásminőségük.

                            A HÁLA GYÓGYITÓ EREJE 

A hála egészségügyi előnyei: Tudományosan bizonyított, hogy a hála az egészségünkre is pozitív hatással van.  

Hogyan gyakorolhatjuk a hálát?

A hála tanulható és gyakorolható. Minél jobban beépíted a hálaérzetet a mindennapjaidba, annál inkább meg tudod tapasztalni annak pozitív hatásait.

A legegyszerűbb módja, ha a napi rutinjaid közé beilleszted, amikor neked kényelmes. Akár a reggeli fogmosás előtt, akár este a lefekvés előtt, gondold végig, miért lehetsz hálás az életedben.
Mindig HÁLÁVAL indítsd a napodat!

Bármit is szeretnél elérni, azt csakis hálával tudod manifesztálni. Felejtsd el a könyörgést, mert azzal nem segítesz magadon.

Adj hálát azért, amit az életedben szeretnél látni.
Share on facebook
Megosztom
Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Ajánlott bejegyzések

Az engedély csapda

Az engedély csapda – írta: Gary M. Douglas Tanítottak Téged arra, hogy mások jóváhagyását, engedélyét keresd? Érezted valaha azt, hogy nem lehetsz „jó” anélkül, hogy

Befogadás

A befogadás az, amit nem tanítanak meg gyerekként senkinek, éppen az ellenkezőjét tanítják generációról generációra. Ne fogadj be! Drága ajándékot ne fogadj el! Dicséretet ne

Teremtés könnyedségből?

Teremtés könnyedségből?   Mi van ha lehetséges?  Könnyedén teremted-e az életedet? Könnyedén hozol-e létre dolgokat? Könnyedén változtatsz? Észrevetted- e, hogy milyen gyorsan változik minden? Mi