Mi lennne ha a pénz lehetőség lenne és nem a probléma?

Mi lennne ha a pénz lehetőség lenne és nem a probléma?

 

Legtöbben általában hajlamosak vagyunk a problémát keresni a lehetőségek helyett.Akár ez a pénzről szól vagy bármi másról.Hajlamosak vagyunk azt goondolni “ Kezelnem kell ezt a problémát.

”Mi lenne ha minden a lehetőségről szólna és semmi sem a problémáról?

A pénzzel kapcsolatban mindennek a lehetőségről kellene szólnia,soha nem a problémáró…l,mert amikor a problémát keresed,akkor meg is tereted azért,hogy lehetőséget teremts.

Folyamatosan próbálod ezt elvetni,ami valójában úgy is fog múködni,azért,hogy bebizonyíthasd,hogy az életed nem működik.

Ha szeretnéd ezt megváltoztatni,ha szeretnéd,hogy a pénz a lehetőségekről szóljon inkább mint a problémáról,akkor itt van 7 kérdés amire ránézhetsz.

 

1.Van olyan definíciód önmagadról,amely meghatároz téged az alapján amennyi pénzed van éppen?

Az ok ,amiért problémád van azzal,hogy pénzt költs,az ok ,amiért problémád van azzal,hogy pénzed legyen,amiért problémád van mindennel,aminek köze van a pénzhez az az,hogy eldöntötted,hogy hülye vagy a pénzzel.Nem érdekes ez,hogy kizárod a pénzt az életedből?Az,hogy tetszik,hogy nincs pénzed?

 

2.Ha nem lenne pénzügyi problémád mit teremtenél?

Ha a saját valóságod mindenki más valóságán túl teremtenéd,mi jelenne meg?Egy olyan helyre jutnál el,ahol az agyad ebédszünetre megy és a lehetőségek elkezdenék felfalni a saját valóságod korlátait,és elelkezdenél egy olyan valóságot teremteni ami működik neked.Hajlandó lennél ezeknek a lehetőségeknek az ébersége lenni?

 

3.Mi kell,hogy csináljak,hogy azzá váljak,aki el is kezdené ezt megvalósítani teljes könnyedséggel?

választottad,hogy valami még ami éber, az éberségként létezés helyett.Folyamatosan azt próbálod nézni,hogy valami más szükséges,valami más az megfelelő vagy valami másnak kell,hogy történjen.Ez nem az,hogy ‘Valami másnak kell,hogy történjen.”.Mi kellene ,hogy legyek és csináljak ,ahhoz,hogy ezt megvalósítsam?

 

4.Amíg a pénz értékesebb önmagadnál,addig választhatod a tudatosságot?

Az univerzum az a hátad mögött áll,amikor kéred,hogy küldje neked amire szükséged van.Kérned kell,hogy hozzájárulás legyen számodra.Valaha kérted az univerzum tudatosságát,hogy hozzájárulás legyed neked?Minden kérsz,kivéve a tudatosságot,ami többet tud arról ,mint te minden tisztelettel szólva,,hogy megadja neked azt ,amit kérsz.

 

5.Mi történne ha hajlandó lennél ha hajlandó lennél befogadni az univerzum tudatosságát,ami hozzájárulás lehetne neked?

A pénz az valami,amit arra használsz,hogy megváltoztasd emberek valóságát.Mekkora összeget használhatnál,ami megváltoztatná valaki valóságát?Minden pillanatban,fel kell tenned a kérdést “ Hogyan használhatom a pénzt,hogy egy másfajta valóságot teremtsek valakinek most?” Hajlandónak kell lenni,erre ránézni,mert a pénz lényege nem az,hogy még több legyen belőle,azért,hogy még több olyan cuccod legyen,amiről azt gondolod,hogy szükséges számodra.

 

6.Milyen kérdés kell,hogy legyek,amivel egy más valóságot teremthetek könnyedén?

Rá kell nézned arra,hogy hogyan szeretnéd élni az életedet,mert ahogy elkezded teremteni az életedet,az univerzum elkezdi ezt megadni neked.Amikor fiatal és ostoba voltam és nem volt pénzem,akkor gyakran a nagynénémmel voltam,akinek nagyon sok pénze volt.Gyönyörű dolgai voltak,gyönyörű szőnyegei,kínai porcelánja,kristáyok és ezüst evőeszköz készlet,amivel minden nap evett.Ez volt a valósága.Azt mondtam “Így szeretnék én is élni! “

 

7.Milyen kérdés kell,hogy legyek,amivel egy más valóságot teremthetek könnyedén?

Ezen a valóságon túl kell teremtened.A kikövetkeztetés csak addig működik,amíg nem vagy hajlandó kiterjeszteni az életedet mindenk valóságáán túl.Mondjuk van egy millió dollárod.Ez szép.Mi fog megváltozni? 10 millió többet fog változtatni? Nem,ha ragaszkodsz hozzá.Egy másfajta nézőpont egy másfajta valóságot fog teremteni?

Ahhoz,hogy a pénz ne a problémákról szóljon,hanem lehetőség legyen,szükséges,hogy kérdéseket tegyél fel.Arra van szükség,hogy egy másik helyről nézz rá erre.Amint megváltoztatod a nézőpontodat a pénzről és elkezded élni az életed abból a térből,hogy mi más lehetséges még? ,minden az életedben elkezd majd megváltozni.

 

Forrás: Gary Douglas
http://garymdouglas.com/what-if-money-was-about-the-possibility-and-not-the-problem

Share on facebook
Megosztom
Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Ajánlott bejegyzések

Az engedély csapda

Az engedély csapda – írta: Gary M. Douglas Tanítottak Téged arra, hogy mások jóváhagyását, engedélyét keresd? Érezted valaha azt, hogy nem lehetsz „jó” anélkül, hogy

Befogadás

A befogadás az, amit nem tanítanak meg gyerekként senkinek, éppen az ellenkezőjét tanítják generációról generációra. Ne fogadj be! Drága ajándékot ne fogadj el! Dicséretet ne

Teremtés könnyedségből?

Teremtés könnyedségből?   Mi van ha lehetséges?  Könnyedén teremted-e az életedet? Könnyedén hozol-e létre dolgokat? Könnyedén változtatsz? Észrevetted- e, hogy milyen gyorsan változik minden? Mi