Teremtés könnyedségből?

Teremtés könnyedségből?

 

Mi van ha lehetséges?  Könnyedén teremted-e az életedet?
Könnyedén hozol-e létre dolgokat? Könnyedén változtatsz? Észrevetted- e, hogy milyen gyorsan változik minden? Mi van, hogyha nincs értelme beleragadni semmibe? Főleg  abba a helyzetbe nem,  ami nem működik a számodra?
Könnyedén teremted-e a munkádat? Könnyedség van-e a tevékenységeidben? Könnyen eléred a sikert?   A pénzt és a bőséget? Könnyedén teremted-e a kapcsolataidat?    Könnyedén teremted-e az egészségedet, a csodás testedet? Könnyedén kommunikálsz-e?
Vagy inkább nehézségeket, fájdalmakat, akadályokat, beragadást, szűkséget, vagy hiányt élsz meg?
Talán túl lassú a teremtés? Unalmas és unatkozol? Nincs benne az öröm? Hiányzik a lelkesedés?
Vagy az is lehet 1szer így 1szer úgy működik?  Mi lenne hogyha mindig, folyamatosan menne Neked ez könnyedén? Hogyha könnyedén teremtenél és hoznál létre az életedben dolgokat?
Mi van akkor, hogyha senkire nincs szükséged már, aki válaszokat ad, hanem inkább egy olyan módszerre és néhány ütős kérdésre, amelyek lehetővé teszik Számodra, hogy tudd hogy tudsz?
Hogy mindent tudsz? Még könnyedén teremteni is?
Ránéznél -e most őszintén, hogy Neked hol, melyik életterületen van nehézséged?
Egészség? Siker – munka – karrier? Hivatás? Pénzügyek? Ismerkedés?  Emberi kapcsolatok? Család? Gyermekvállalás? Szülő-.gyermek kapcsolatban? Önérvényesítés? Kommunikáció? Szexuális élet?
Hol jönne jól a könnyedség és az áramlás? Az öröm megélése. Szórakozás. Több élvezet, hogy jobban élvezd az életed?
Féltethetnénk-e együtt a kérdéseket, amik hozzájuthatnak az egyedi lehetőségeidhez és a  tudásodhoz?

Hajlandó lennél-e választani és befogadni a könnyedséget?

Vajon most van itt az idő erre? Kíváncsi lettél? Megtapasztalnád?

Mi lenne, ha választanád?

“Ami túl van a hiedelmeiden, az az, ami valójában lehetséges.
Ami túl van a hiedelmeiden, az a valódi tudásod
.

  dr. Dain Heer                                                                     

Share on facebook
Megosztom
Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Ajánlott bejegyzések

Az engedély csapda

Az engedély csapda – írta: Gary M. Douglas Tanítottak Téged arra, hogy mások jóváhagyását, engedélyét keresd? Érezted valaha azt, hogy nem lehetsz „jó” anélkül, hogy

Befogadás

A befogadás az, amit nem tanítanak meg gyerekként senkinek, éppen az ellenkezőjét tanítják generációról generációra. Ne fogadj be! Drága ajándékot ne fogadj el! Dicséretet ne