3 ESZKÖZ, AMIT DEPRESSZÍV GONDOLATOK ESETÉN HASZNÁLHATSZ – Dr. Dain Heer

3 ESZKÖZ, AMIT DEPRESSZÍV GONDOLATOK ESETÉN HASZNÁLHATSZ – Dr. Dain Heer

Ha az összes hírre vagy szociális médiára odafigyelsz, könnyen megfigyelheted, hogy megnőtt az ismert személyek öngyilkosságának a száma. Amikor egy közismert, híres és gazdag személy azt választja azt, hogy véget vet életének, ezt észrevehetjük. Ezek nem olyan emberek, akikről azt feltételezzük, hogy szeretnének meghalni. Mindenük megvan. Az, hogy mindenünk megvan, nem garancia a boldogságra vagy az elégedettségre.

Nekem megvolt mindenem. Nem voltam híres, de a többiek szemében mindenem megvolt. Jegyese voltam egy olyan nőnek, akiről mindenki azt mondta, hogy tökéletes számomra. A gyönyörű Santa Barbarán laktam, és éppen azon voltam, hogy megnyitom második csontkovács-rendelőmet. Volt üzletem. Volt jó kapcsolatom. Megterveztem az időpontot. Megalkottam a tervet. E naptól számítva 6 hónappal később véget akartam vetni az életemnek, hacsak nem változnak meg a dolgok gyökeresen. És megváltoztak. Találtam egy hirdetést egy újságban: „Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém. Hívd Shannont.” Fogalmam sem volt róla, ez mit jelent, de felhívtam.

Ezzel kezdődött azon pragmatikus eszközök felfedezése, amelyek azokat a változásokat hozták létre életemben, amelyekre már olyan régen vágytam. Azokat a változásokat, amelyeket kétségbeesve kerestem, azt az örömöt, amelyet számtalan módon kerestem, s ezek elkezdtek valóságommá válni.

Ha bármikor is szerettél volna véget vetni életednek, vagy ha ismersz valakit, aki öngyilkossági gondolatokkal küzd, íme az én 3 legnagyszerűbb tippem. Azon eszközökhöz tartoznak, amelyeket használtam, hogy a halálra való vágyat minden pillanatban eleven szeretetté és teljes életté változtassam. És ezek mögött még olyan sok eszköz létezik

Ne vedd magadra mások dolgait!
Az, ami drámai módon megváltoztatta életemet a halálvágyból a boldog életre, ez a kérdés volt: „Ez kihez tartozik?” Mindannyian nagyon is tudatában vagyunk a körülöttünk lévő embereknek. Ha depressziós emberek vannak körülöttünk, mi is gyakran nyomottnak érezzük magunkat; és azt gondoljuk, hogy nyomottak vagyunk, miközben valójában csak másoknak vagyunk tudatába, és annak, amit azok éppen megélnek.
Amikor a depresszió vagy az egyedüllét érzéseit figyeled meg magadon, állj le, és kérdezd ezt: „Ez kihez tartozik?” Hamarosan felfedezheted, hogy a depresszió, amit gondolsz, nem a tiéd. Ez mindent megváltoztat. Számomra mindent megváltoztatott.

Kérdezz!
Amikor kérdéseket teszel fel, megnyitod az ajtót valami új feltűnéséhez. Az ilyen kérdések, mint: „” Mi más lehetséges még? vagy „Hogy lehetne ennél is jobb?” vagy „Vajon mi kell ahhoz, hogy ez a nap jobban végződjön, mint amit egyáltalán el tudok képzelni?”

Amikor azt kérdezed, hogy mi más lehetséges még, valami nagyobb tűnhet fel, mint amit el tudsz képzelni. Ha nyugtalanságot vagy stresszt érzel, és ahelyett, hogy hagynád, hogy eltöltsön, ezt kérdezed: „Hogy lehetne ennél is jobb?”, annak nyitod meg az ajtót, hogy a dolgok jobbá válhatnak.

Kezdj egy hála naplót!
Amit elismerünk, az megnő. Ha azokra a dolgokra kezdesz fókuszálni, amikért hálás vagy, ezekből még több fog feltűnni. Nagyszerű útja annak, hogy életed csodálatos ajándékainak tudatában légy, egy hála napló, amibe mindent rögtön leírsz.

Írj minden nap 3-5 dolgot, amiért hálás vagy. Vedd bele azt is, amiért magad miatt vagy hálás. Az első napokban ez könnyű lesz. Olyasmiket írsz majd le, amikért nyilvánvaló, hogy hálás vagy. Néhány nappal később azok mögé kell tekintened, amiknek általában tudatában vagy. Mihelyst ezt teszed, hamarosan meglátod, hogy az életed tele van téged körülvevő ajándékokkal. A levegő, amit belélegzel. A körülötted lévő természet szépsége, és még annyi minden más. Fókuszálj a hálára. A hála egyre nőni fog.

Az élet nagy kaland lehet. Az életet öröm töltheti ki. Gondolj rá, hogy kérdezz! Írd le azokat a dolgokat, amikért hálás vagy. Hívd meg a könnyedséget, az örömöt és a bőséget az életedbe, és válaszd a boldogságot, ami elérhető.

Dain

U.I. Kérlek, tudd, hogy van reménység. Mindig van remény. Túlságosan is értékes vagy a világ számára. 18 évvel ezelőtt azt választottam, hogy maradok, és ez volt a lehető legnagyszerűbb választásom. Az eszközök és a segítség képesek mindent megváltoztatni. Nem vagy egyedül.

Share on facebook
Megosztom
Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Ajánlott bejegyzések

Az engedély csapda

Az engedély csapda – írta: Gary M. Douglas Tanítottak Téged arra, hogy mások jóváhagyását, engedélyét keresd? Érezted valaha azt, hogy nem lehetsz „jó” anélkül, hogy

Befogadás

A befogadás az, amit nem tanítanak meg gyerekként senkinek, éppen az ellenkezőjét tanítják generációról generációra. Ne fogadj be! Drága ajándékot ne fogadj el! Dicséretet ne

Teremtés könnyedségből?

Teremtés könnyedségből?   Mi van ha lehetséges?  Könnyedén teremted-e az életedet? Könnyedén hozol-e létre dolgokat? Könnyedén változtatsz? Észrevetted- e, hogy milyen gyorsan változik minden? Mi