A VÁLASZTÁSOD megváltoztatja a valóságot – (Gary Douglas

Ha olyan vagy, mint a többiek, akkor eddig, az életedben  a valóság által kínált menüből választottál.

A valóság menüje: igazad van, nincs igazad, jó vagy, rossz vagy, korlátozott vagy, nem vagy korlátozott. Ezek közül egyik sem az az aktuális lehetőség, amire eddig nem is gondoltál.

Én semmit nem abból a szempontból nézek, hogy az jó vagy rossz. Bármilyen is a lehetőség, így tekintek rá: “Mit fog ez teremteni? Ez a választás hogyan fog más lehetőséget teremteni? Ez a választás hogyan fog olyan más lehetőséget teremteni, amilyent eddig soha nem is gondoltam lehetségesnek?”

Mi van akkor, ha ebből a szemszögből tekintenél a választásaidra? Mi van akkor, ha olyan lehetőségből kezdenél el teremteni, amire eddig nem is gondoltál? Én mindig így teszek. Ha választás áll előttem, soha nem azt kérdezem: „Hogy működik ez a valóságban?”, hanem: „Mit teremt ez túl mindazon, amit valaha is tudtam, amit valaha is lehetségesnek gondoltam, ami valami nagyobbat fog alkotni, mint ami eddig Föld bolygónkon létezett?”

A választásod megváltoztatja a valóságot. Kérlek, értsd meg!
Az Igazi Választás Birodalma felismeri, hogy minden, amit választasz, új világot teremt. Akarsz új világot teremteni? Akkor válassz! Ne állítsd többé, hogy a választásodnak nincs jelentősége. A tudatosság állapotában tett választásod mindenki más valóságában változást hoz létre.

Ezt szeretnéd teremteni? Akkor válaszd!
Az emberek mindig is úgy képzelték, hogy különlegesek. Így gondolják: „Bizonyára különleges vagyok. Bizonyára különleges vagyok. Bizonyára különleges vagyok.”

De valójában nem hiszik el. Én is mindig tudtam, hogy különleges vagyok, de senki más nem látta, így tagadtam. Más valóságot akartam, de senki más nem volt képes ezt a valóságot látni, így letagadtam. Tudtam, hogy valamit tudnék csinálni, ami a világban változást teremthetne, de nem voltam képes megtalálni azt – mert mások zsebében kerestem az értéket a sajátom helyett.

Mindannyian ajándék vagyunk, és rendelkezünk valamivel, ami mindent megváltoztathat.
Nézz a zsebedbe, hogy megtaláld azt az ajándékot, ami egész életedben voltál. Tudod, hogy ott van. Tudod, hogy rendelkezel vele. De ahelyett, hogy igényelnéd, mindig mások valóságába nézel, és ott keresel valami értéket.

Egyedülálló ajándék vagy a világ számára. Elismerted ezt valaha is?
Mibe kerülne, ha elismernéd, ami vagy, amire képes vagy, és amit eddig nem választottál és ha választanád, mindent megváltoztatna?

Hány lehetőséget nem ismersz el, ami előtted áll, és amit ha elismernél, azzá változtatná a világot, amivé szeretnéd?

Forrás:Access Conscoiusness Blog :Your Choice Will Change Reality– Guest Blog Post by Gary Douglas
Fordította: Kaposi Luca

Share on facebook
Megosztom
Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Ajánlott bejegyzések

Az engedély csapda

Az engedély csapda – írta: Gary M. Douglas Tanítottak Téged arra, hogy mások jóváhagyását, engedélyét keresd? Érezted valaha azt, hogy nem lehetsz „jó” anélkül, hogy

Befogadás

A befogadás az, amit nem tanítanak meg gyerekként senkinek, éppen az ellenkezőjét tanítják generációról generációra. Ne fogadj be! Drága ajándékot ne fogadj el! Dicséretet ne

Teremtés könnyedségből?

Teremtés könnyedségből?   Mi van ha lehetséges?  Könnyedén teremted-e az életedet? Könnyedén hozol-e létre dolgokat? Könnyedén változtatsz? Észrevetted- e, hogy milyen gyorsan változik minden? Mi