Dobozból ki, irány a végtelen lehetőség!

Dobozból ki, irány a végtelen lehetőség! 🙂

Korlátokon túl létezni: a lehető legjobb gondolkodásmód a céljaid eléréséhez.

Mi van akkor, ha az, aki vagy, sokkal nagyszerűbb annál, mint amit te vagy bárki más valaha is elismert?Higgy magadban, mert az igazság az, hogy megvan a képességed, amivel megalkothatsz vagy megváloztathatsz bármit, amit csak szeretnél. Az egyetlen dolog, ami megállít téged, az a hiedelem,hogy nem vagy rá képes.”  – Dr. Dain Heer

Élj a korlátokon túl Életünk hajnalán jó néhányan eldöntöttük, hogy túl sok vagyunk, és mindent megtettünk, amit csak tudtunk, hogy olyan kicsire húzzuk össze magunkat, ami a körülöttünk lévő világ számára elfogadható volt. Leutánoztuk, amit másokban láttunk.

Lemásoltuk a szüleinket, a családunkat és a barátainkat is. Tudtuk, hogy több is lehetséges, tudtuk, hogy vannak képességeink és kapacitásaink, amik rengeteg mindent meg tudnának változtatni, de nem akartunk különbözni vagy túl sok lenni.

Nem akartuk, hogy az emberek kényelmetlenül érezzék magukat miattunk, vagy, hogy érvénytelenítsük azt, amiről eldöntötték, hogy valódi vagy igaz. Így hát besétáltunk a dobozba. Levágdostunk magunkról darabokat és összezsugorítottuk őket, hogy beilleszkedjünk abba, amit a körülöttünk lévő világ megfelelőnek gondolt.

Megcsináltuk! Kicsivé tettük magunkat, hogy a körülöttünk élők jól érezzék magukat a jelenlétünkben.  Azután, hogy olyan sokáig éltünk a korlátozásban, az elhatárolódásban, a szabályokban és az elszigeteltségben, elfelejtettük, hogy más választások is elérhetőek. Elfelejtettük, hogy kik és mik vagyunk. 

Kész vagy arra, hogy kilépj a dobozból – a korlátok, az ítéletek, a rólad szóló hazugságok dobozából? És készen állsz arra, hogy emlékezz, valójában ki vagy? Most van itt az ideje, hogy követeld, birtokold és elismered a nagyszerűségedet? 

Mi kéne hozzá, hogy kinyisd és felszabadítsd magadat? A nagyságodként megmutatkozni – figyelmen kívül hagyva, hogy az mennyire más – lehetne minden, ami ahhoz kell, hogy megváltozzon egy helyzet, egy tapasztalat, és  olyan nagyobb hatás lenne, esetleg messzeható változás, ami egy csoportra, egy városra vagy akár az egész világra kihat? 

Egy pillanatra képzelj el egy korlátok nélküli életet. Hogy nézne ki? Milyen lenne? Most pedig Magadat képzeld el korlátok nélkül. Nincsenek akadályok. Nincsenek megállási pontok. Nincs feltartóztatás vagy önmagad lekicsinyítése.

Te, teljesen Önmagadként, a végtelen, potens, korlátok nélküli lény vagy.

Elsöprő lehetőségeket tudnál teremteni.

A korlátok nélküli élet lehetséges. Egy olyan élet, ami a legvadabb álmaidat is felülmúlja. Kész vagy feladni a körülötted lévő összes személy utánozását, és így a beilleszkedéssel való kísérleztezést? 

Hajlandó lennél különbözni? Hogy ÖNMAGAD legyél?

 A korlátlan létezés választással kezdődik. Azzal a választással, hogy mindent birtokolj, és minden legyél, ami te vagy. A választással, hogy hiszel magadban és kötelek nélkül élsz! 

 Íme néhány eszköz, ami hozzájárulhat ehhez a választáshoz:              

1. Élj kérdésben – ne válaszokban 

A korlátok nélküli létezés igazi megtapasztalása, ha folyamatosan kérdésben vagy. Ha megállás nélkül haladsz előre. A kérdések lehetőségeket hoznak létre, és olyan ajtókat nyitnak ki, amik egyébként rejtve vagy zárva vannak. 

„Mi egyéb lehetséges? Mi mást választhatok itt, ami még soha nem jutott eszembe? Mi a jó, helyes, megfelelő ebben, amit nem veszek észre?” 

A kérdések átvezetnek bennünket az elménk korlátozásain a lehetőségek birodalmába. Mindenen átvisznek, amiről azt gondoltuk, hogy megállíthat vagy visszatarthat minket, és megadják a választást, hogy minden egyes nap minden egyes percében mást válassz.

2. Élj 10 másodperces növekedésben

Azért, hogy másolhassuk a körülöttünk élőket, hogy elég kicsik maradhassunk és beférjünk a dobozba, elvágjuk az éberségünket és robotpilótaként kezdünk működni. A korlátok nélküli létezés megkívánja, hogy abbahagyjuk a robotpilótaként való működésünket és teljesen jelen legyünk.

A jelenlétünk potenciálja eltávolítja az összes akadályt, elpusztítja az összes dobozt és felszabadít bennünket! A pragmatikus módja, hogy elkezdj az életed minden egyes pillanatában jelen lenni, az, hogy 10 másodpercenként választasz. 

Ha még 10 másodperced lenne az életedből, mit választanál? … Rendben, ez az élettartam lejárt.Ha még 10 másodperced lenne az életedből, mit választanál? … Folytasd így 10 másodpercenként.

Azt fogod észrevenni, hogy életed minden pillanatában jelen vagy.

Tudatosan választva, amit csak teremteni szeretnél. 

3. Ismerd el Magadat a Forrásként

Ha már mindent elmondtál és megtettél, mid marad igazán? TE MAGAD!Te vagy a korlátok nélküli életed teremtésének a kiinduló pontja! Te vagy a pénzed, a bőséged, a kapcsolataid, a karriered és minden más teremtésének a kiinduló pontja. 

Hajlandó lennél elismerni a nagyszerűségedet és a csodálatosságodat? Hajlandó lennél felismerni magadat a fenomenális korlátok nélküli életed teremtőjeként? Annyi mindent lehetne még mondani a korlátokon túli létezésről, és még csak most kezdtük el!

Most van itt az idő arra, hogy kikapcsoljuk a korlátozások robotpilótáját?Most van itt az idő, hogy totálisan életteliek legyünk?Kész vagy arra, hogy minden legyél, ami vagy?Kész vagy arra, hogy a korlátokon túl létezz?   

 

Forrás: http://fitfluential.com/2016/07/believe-in-yourself/ Fordította: Szecskó Emese 

Share on facebook
Megosztom
Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Ajánlott bejegyzések

Az engedély csapda

Az engedély csapda – írta: Gary M. Douglas Tanítottak Téged arra, hogy mások jóváhagyását, engedélyét keresd? Érezted valaha azt, hogy nem lehetsz „jó” anélkül, hogy

Befogadás

A befogadás az, amit nem tanítanak meg gyerekként senkinek, éppen az ellenkezőjét tanítják generációról generációra. Ne fogadj be! Drága ajándékot ne fogadj el! Dicséretet ne

Teremtés könnyedségből?

Teremtés könnyedségből?   Mi van ha lehetséges?  Könnyedén teremted-e az életedet? Könnyedén hozol-e létre dolgokat? Könnyedén változtatsz? Észrevetted- e, hogy milyen gyorsan változik minden? Mi