Access Consciousness® Eszközök – Kérdés ?

 

A kérdezés és kíváncsiság olyan erővel bír, hogy bármit megváltoztathat az életedben.

 Mi az amit meg kívánsz változtatni vagy teremteni?

Talán most van itt az ideje, hogy feltedd a kérdést?

Tegyél fel igazi kérdéseket, ne gagyikat/hamisakat

Vannak kérdések, amik tényleg segíteni fognak, azonban vannak kijelentések is, csupán kérdőjellel a végükön. Az utóbbiak is kérdéseknek tűnnek, de valójában csak kérdésként álcázott zsákutcák – mivel ezek a típusú kérdések mindig ítélkezéshez vezetnek vissza, következtetésekhez vagy egy korlátolt nézőponthoz.

Egy jó példa erre, amikor azt kérdezzük „Miért?”. Milyen gyakran jelent valójában segítséget ez a kérdés „Miért”?. „Miért történt ez velem?” „Ki lett így belőlem?” „Miért tetted ezt?”

A miértet kérdezve csak egyhelyben fogsz toporogni. Nem jelent új információt és új megoldási módot sem kínál. A „Miért?” megakadályozza a továbblépés lehetőségét, minden okot és igazolást megadva neked ahhoz, hogy beragadj, de semmi bátorítót nem ad, hogy továbbléphess- bármikor észreveszed magad, hogy azt kérdezed „Miért?” , kérdezd inkább azt „Mi/Mit?”. A „Mi/Mit?” kérdéssel öntudatossá válsz, körültekintesz és ösztönzöd magad, hogy lásd mi fog működni számodra inkább mint arra összpontosítva, hogy mi nem.

Itt van néhány nagyszerű példa ilyen kérdésekre, amit bármikor, bármilyen szituációban használhatsz:

  • Mi más is lehetséges?
  • Mi a jó abban, hogy ez nem történik meg velem?
  • Mi a jó abban, hogy ezt nem kapom meg?
  • Mit csinálhatnék máshogy, hogy azt megteremtsem?

Egy máik érdekes dolog a valódi kérdésekkel kapcsolatban, hogy soha nincs egy végérvényes és egyértelmű válasz rájuk. Egy valós kérdés végtelen lehetőségek kapuját nyitja meg. Gondolkodásra ösztönöz és annak az érzetét kelti, hogy valami új történhet ma, holnap, a héten, egy hónap vagy egy év múlva. Egy igazi kérdés befejezetlen és soha nem végleges. Egy válasz viszont nagyon is véges, nem biztos, hogy több lehetőséget hagy.

Gondolkodj így: van határa a kíváncsiságnak? Nincs. Mindig van valami több, amit tudni szeretnénk. Ez az, ahogy a valós kérdések tudják vagy tudniuk kellene befolyásolni az életedet.

 kérdés lényege, hogy ne állj meg fix válaszoknál.
Hogy állandóan nyitott legyél.
Hogy te magad egy nagy kérdőjel legyél: Mi egyéb lehetséges?

És ne egy válaszra várj, hanem légy éber: hányféle lehetőség, variáció bukkan fel?

A kérdezés célja, hogy te magad válj kérdéssé.

 

Ha csak annyit kérdezel naponta az életed végéig, hogy ma milyen lehetőségeim nyílnak meg a pénzteremtésre, akkor milyen életed lesz tíz év múlva?

Mi lenne, ha egy Access kérdéssel indítanád minden napodat?

Milyen könnyedséget, örömet hívhatsz meg ezzel az életedbe?

Mit tudsz ma választani, ami azt a jövőt teremti,amit szeretnél látni?

Mibe kerülne, ha elismernéd, ami vagy, amire képes vagy, és amit eddig nem választottál és ha választanád, mindent megváltoztatna?

Ha van kedved többet hallani róluk, szeretnél saját kérdéseket alkotni, ha szívesen játszanál nap mint nap ezzel a varázslatos eszközzel, gyere el egy személyes facilitálásra.

    Tel:+36-30/900-5138

Email: info@csodasteremtes.hu

Ha kapcsolatba szeretnél lépni velem, akkor segítségedre lehet a lenti űrlap, email cím, illetve telefonon is elérhető vagyok!

Brunáckiné Marika

Brunáckiné Marika

Brunácki Ignácné / Marika / vagyok, Természetgyógyász, Reflexológus , Theta Healing konzulens, Access Bars® és Access Body® kezelő, Kineziológus, Kristály/angyali energiát alkalmazó. Több éve érdeklődöm minden ezotériával, természetgyógyászattal kapcsolatos területek iránt. Tanulmányaimat Agykontrollal kezdtem 1996-ban , ami elindított ezen a csodálatos önmagamra találás útján.

Friss cikkeim

Népszerű kezeléseim

Foglalj időpontot kényelmesen

Az első alkalommal ingyenes konzultáció

elérhető H-P 10:00-18:00

Cím Sajóbábony, Bocskai út 10. 1/6